Mascara cu efect de eyeliner Giordani Gold

52,90 lei
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pentru prima dată în Oriflame, îţi oferim o mascara cu perie de metal cu 1 beneficii: pigmenţi negri pentru definire, fibre Velvet Noir pentru genele alungite şi o perie metalică pentru precizie.

Peria de metal îţi permite să acoperi chiar şi cele mai mici gene. Aplicarea este rapidă, fără a încărca genele* şi creează un efect bine definit în jurul ochilor.

Pigmenţi intenşi negri pentru extra-definire.

Fibre Velvet Noir ce se „agaţă” şi alungesc fiecare geană, individual.

*Testare consumatori

Mascara: Începe de la cu rădăcina genelor, ţine peria orizontal, apoi ridic-o până la vârful genelor. Adaugă straturi suplimentare pentru o definire mai clară.

Efect de conturare: Cu peria metalică poți aplica pigmentul direct la baza genelor, pentru a umple spaţiul dintre acestea şi pentru a obţine un efect de conturare a ochilor.