Trusă corectoare The ONE - Light

39,90 lei
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Obţine un aspect perfect al feţei cu această trusă corectoare compactă. Estompează şi ascunde imperfecţiunile cu cele două creme corectoare în nuanţe complementare, ce asigură un grad ridicat de acoperire, şi fixează cu pudra compactă aspectul impecabil obţinut. Formulă îmbogăţită cu ulei din plante ce hrăneşte delicat pielea, totodată având un efect de calmare.

Cu ajutorul degetului sau cu o pensulă, aplică o cantitate mică de corector pe zonele cu imperfecţiuni şi uniformizează delicat.

Utilizează nuanţa cea mai apropiată de culoarea imperfecţiunii sau obţine culoarea potrivită combinând cele două nuanţe.

Pentru a fixa şi desăvârşi efectul obţinut, aplică puţină pudră.