Bază de machiaj iluminatoare cu efect de întinerire Giordani Gold

64,90 lei
cu TVA
Cantitate

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Pentru un ten luminos şi cu aspect tânăr. Baza de machiaj iluminatoare, cu o formulă lejeră şi mătăsoasă tip ser, este infuzată cu acid hialuronic, Complex de înfrumuseţare a pielii, extract din ceai alb şi microparticule iridescente roz & aurii. Poate fi aplicată singură, pentru o finisare luminoasă cu aspect natural, sau ca bază de machiaj pentru obţinerea unui aspect final perfect.

Poate fi folosit singur, pentru un ten cu strălucire naturală şi aspect tânăr sau ca bază pentru a contribui la realizarea machiajului perfect. Se întinde pe faţă şi pe gât cu vârful degetelor şi se masează uşor pe piele. Dacă se doreşte, se poate aplica machiajul după absorbţia completă a acestuia.